Ju jeni këtu: Shtëpi » Blogs

nxjerrje EPDM

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth EPDM-së së nxjerrjes , artikujt e mëposhtëm do t'ju japin një ndihmë.Këto lajme janë situata më e fundit e tregut, tendenca në zhvillim ose këshilla të lidhura me industrinë e nxjerrjes EPDM .Më shumë lajme në lidhje me nxjerrjen EPDM , po publikohen.Na ndiqni / na kontaktoni për më shumë EPDM për nxjerrjen ! informacion
2024
DATA
01 - 08
Lëshimi i potencialit të shkumës EPDM: Rritja e performancës, sigurisë dhe komoditetit të automobilave
Industria e automobilave është në një gjendje të vazhdueshme evolucioni, me prodhuesit që vazhdimisht përpiqen të përmirësojnë performancën, sigurinë dhe qëndrueshmërinë e automjeteve të tyre.Për të arritur këto qëllime, industria mbështetet në integrimin e materialeve të avancuara, të tilla si EPDM (etilen propylene dien m
Lexo më shumë
Ne jemi të specializuar në prodhimin e produkteve të gomës dhe shkumës duke përfshirë nxjerrjen, derdhjen me injeksion, formimin e kurimit, prerjen e shkumës, shpimin, petëzimin etj.

Lidhjet e Shpejta

Produktet

Na kontaktoni
Shtoni: Nr. 188, Rruga Wuchen, Parku Industrial Dongtai, Qingkou Town, Minhou County
WhatsApp: +86-137-0590-8278
Tel: +86-137-0590-8278
Telefoni: +86-591-2227-8602
E drejta e autorit © 2024 Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd.Teknologjia nga  liderong